Nyomtatás
péntek, 03 július 2020 10:32

Ők az idei Artcadia-díjasaink

A Rippl-Rónai Művészeti Kar 2012-ben alapította meg kari díját, az Artcadia-díjat, mellyel a Kar életében végzett kiemelkedő szakmai, oktatói tevékenységet, illetve a kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók munkáját ismerik el.

 

A Rippl-Rónai Művészeti Kar Kari Tanácsra 2020-ban az Artcadia-díj oktatói tagozatát adományozta Szőcs Éva Andrea DLA egyetemi docens részére, kiemelkedő oktatói tevékenysége, a kar művészeti és művészetközvetítő szakjainak fejlesztése érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként.

A Kari Tanács a kari Hallgatói Önkormányzat javaslata alapján az Artcadia-díj hallgatói tagozatát ebben az évben két hallgatónak adományozta kiemelkedő szakmai és közösségi munkájuk elismeréseként.

Helstáb Martin Ádám képalkotás BA alapképzési szakos, mozgóképkultúra- és média szakirányos hallgató részére kiemelkedő szakmai tevékenysége és művészeti alkotómunkája eredményeinek elismeréseként.

Vass Edina látványtervezés BA alapképzési szakos hallgató részére a Hallgatói Önkormányzat tagjaként végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége, közösségépítő és művészeti alkotómunkája elismeréseként.

Gratulálunk az elismerésekhez!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat