Nyomtatás
péntek, 15 november 2019 06:50

PRIMA-díjra jelölték Gál Laura énekművészt, karunk mesteroktatóját

Nyilvánosságra hozták a megyei Prima-díjra jelöltek névsorát. A tízes listára jövő szerdáig lehet szavazni. A voksolásra személyesen, levélben és email-ben is van lehetőség.

5043

Tizenharmadik alkalommal szervezi meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének somogyi szervezete a megyei Prima-díj átadót. A rangos és pénzjutalommal is járó elismerésre idén a következő tíz főt, illetve szervezetet jelölte a kétévente más-más összeállításban működő, ötfős zsűri:

Demeter György röplabdaedzőt, Gál Laura énekművészt, Lőrincz Sándor újságírót, Major András karmestert és Prof. Dr. Szakály Sándor történészt.

A Fonyódi Múzeumi és Helytörténeti Egyesületet, a Gyöngyfa Napközi Otthont, a Kapos Dynamic SE-t, a Mélyben és Reményben Alapítványt valamint a Vadvirág Alapítványt.

A jelöltekre többféle módon lehet szavazni. Például email-ben, a somogy [PONT] primaszavazas2019 [KUKAC] gmail [PONT] com címen. Egy címről azonban csak egy szavazat adható le.

Aki pedig személyesen vagy postai úton szavazna az a somogyi VOSZ iroda címén a 7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. utca 50. szám alatt teheti ezt meg.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat