Nyomtatás
péntek, 28 június 2019 14:11

Elismerésben részesültek karunk dolgozói és hallgatói

A június 28-i diplomaosztó ünnepségen a Rippl-Rónai Művészeti Kar dolgozói és hallgatói közül többen részesültek elismerésben.

A Rippl-Rónai Művészeti Kar 2012-ben alapította meg kari díját, az Artcadia-díjat, mellyel a Kar életében végzett kiemelkedő szakmai, oktatói és alkalmazotti tevékenységet, illetve a kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók munkáját ismerik el.

Ebben az évben a Rippl-Rónai Művészeti Kar Kari Tanácsa az Artcadia-díj oktatói tagozatát Károly Sándor Áron DLA egyetemi docensnek adományozta, kiemelkedő oktatói-kutatói tevékenysége, a hallgatói tehetséggondozás, a fotográfia képzés fejlesztése érdekében végzett kimagasló munkája elismeréseként.

Az Artcadia-díj alkalmazotti tagozatát a Rippl-Rónai Művészeti Kar Kari Tanácsa Gálné Bierer Judit kari titkárnak adományozta ebben az évben, szakmai és emberi hozzáállása és kiváló színvonalú munkavégzése, valamint hosszú ideje fennálló elkötelezettsége elismeréseként.

Az Artcadia-díj hallgatói tagozatát ebben az évben Peck Arnold képi ábrázolás BA alapképzési szakos hallgatónak adományozta, a Makovecz Imre Művészeti Szakkollégium titkáraként és intézeti demonstrátorként végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége, kimagasló közösségépítő és művészeti alkotómunkája elismeréseként.

Kaposvár Megyei Jogú Város díjat alapított a legjobb tanulmányi eredményt elért kaposvári illetőségű hallgatók elismerésére. Kaposvár város díját a 2018/2019-es tanévben a Rippl-Rónai Művészeti Kar elektronikus ábrázolás alapszak hallgatója, Ükös Zsolt érdemelte ki.

A Karok Hallgatói Önkormányzatai a „Közösségért végzett munkáért” elismeréseket adományoztak. A Rippl-Rónai Művészeti Kar Hallgatói Önkormányzat megbízott elnöke Molnár Dániel adta át a kiemelkedő közösségi munkáért járó hallgatói díjakat Harangozó Veronika Vivien, Borsos Ádám és Tomisa Bálint részére.

Az elismerésekhez a Kar minden polgára nevében gratulálunk!

Friss diplomásainknak további sikereket, munkájukhoz, továbbtanuláshoz jó egészséget és kitartást kívánunk!

A RIPPL mindenkit visszavár, örömmel várjuk művészeti alkotómunkájuk sikereiről szóló híreket, értesítéseteket!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat